Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 28 januari 2021)

Publicerad: 28 feb, 2014

Disputation för doktorsexamen

Disputationen kommer att äga rum torsdagen den 20 mars 2014, kl 13.00 i MA121, MIT-huset.

Fakultetsopponent är professor Göran Salerud, Institutionen för medicinsk teknik, Linköpings universitet.

Avhandlingen försvaras på engelska.

Avhandlingen finns tillgänglig vid institutionen för tillämpad fysik och elektronik.

Redaktör: Robert Sjöblom