Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 15 dec, 2015

Elitidrottsstudenter VM-guldmedaljörer

NYHET Elitidrottsstudenterna Sofie Andersson, Iza Rydfjäll, Katarina Bjuhr, Emilie Wibron samt Cornelia Fjellstedt vann i lördags VM-guld i innebandy tillsammans med det Svenska damlandslaget. Efter en jämn final vann Sverige med 5-4 efter straffar.

VM i innebandy har nyligen spelats i Finland, för femte gången i följd är de svenska damerna världsmästare. Bland de svenska guldmedaljörerna finns elitidrottsstudenterna:

Sofie Andersson, PsykologprogrammetIza Rydfjäll, SjuksköterskeprogrammetKatarina Bjuhr, Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot innovation, interaktion och designEmilie Wibron, FöretagsekonomiCornelia Fjellstedt, Programmet för medie- och kommunikationsvetenskap

Redaktör: Anna-Karin Eriksson