Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 27 jan, 2014

Fler OUC-framgångar i världscupen i skidorientering

NYHET Magdalena Olsson, OUC-student vid Idrottshögskolan, har under helgen haft fler fina framgångar i världscuptävlingarna i Orsa/Grönklitt.

Magdalena Olsson, elitidrottsstudent vid Umeå Universitet, visade framfötterna i världscupstävlingar som arrangerades i Orsa/Grönklitt. I lördagens stafett i skidorienterings slutade Sveriges damlandslag på en hedrande andra plats där Magdalena gjorde fina insatser på den första sträckan. Vid söndagens långdistanstävling slutade Magdalena på en femte plats, endast två sekunder från bronset.

Fler OCU-framgångar blev det i herrarnas skidorienteringsstafett. Erik Blomgren ingick i Sveriges andra herrlag som slutaade på en fin fjärdeplats.

Redaktör: Anna-Karin Eriksson