"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2011-11-09

Föreläsning och workshop - ”Om jag kan sälja en hypotes så borde jag väl kunna sälja en vara?!”

NYHET Har du funderat på att gå vidare från din akademiska karriär till att arbeta inom någon annan sektor i samhället? Saknar du förebilder som kan ge inspiration och ökad medvetenhet om de likheter och olikheter som finns mellan t ex akademin och näringslivet? Trygghetsstiftelsen bjuder in till en heldagsworkshop med föreläsningar och övningar under ledning av Kristina Bäckstrand som själv har gjort resan från akademi till näringsliv.

Dagen syftar till att ge dig som deltagare insikt om hur det kan vara att bredda sin karriär. Du kommer även få hjälp med att se hur ditt studie-/forskningsämne hanteras inom andra sektorer i samhället för att du lättare ska kunna avgöra vilken väg som är rätt för dig att gå, samt ge dig verktyg för att ta dig dit.

Dagen är till för studenter/akademiker/forskare som vill ha inspiration och verktyg för att ta reda på vart de vill och hur de tar sig dit.

Tid: 1 december kl. 08.30–16.00 (lunch ingår ej i programmet)Plats: Umeå Folkets Hus, Vasaplan, Umeå
Anmälan: Senast den 23 november till e-post seminarium.stockholm@tsn.se. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Varmt välkomna!

Mer information och program för dagen

Redaktör: Annica Höglund