"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2013-11-08

Fotografi av Stéphane Couturier på Bildmuseet

NYHET På söndag 24 november kl 14:00 öppnar Bildmuseet en utställning med den franska fotografen Stéphane Couturiers bilder i stora format av arkitektur i Brasilia, Barcelona, Havanna och Chandigarh.

Välkommen till pressvisning på torsdag 21 november kl 10:00. Couturier finns på plats under både pressvisning och vernissage.

Stéphane Couturier har fotograferat byggnader i stora städer sedan början av 1990-talet. Utställningen på Bildmuseet presenterar verk ur hans senaste serie Smältpunkt, fotografier från Brasilia, Barcelona, Havanna och Chandigarh. Två bilder har smälts samman till en och ger illusionen av nya och fantastiska arkitektoniska kroppar och volymer.

Stéphane Couturier (f. 1957) är bosatt och verksam i Paris. Hans bilder har bland annat visats på International Center of Photography i New York, Centre Georges Pompidou i Paris, Tinglado 2 i Tarragona, Spanien och Ursula Blickle Foundation i Kraichtal, Tyskland.

För mer information, kontakta gärna

Cecilia Andersson, intendent BildmuseetTel/mobil 090-786 66 84
cecilia.andersson@bildmuseet.umu.se
 

Redaktör: Helena Vejbrink