Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 13 feb, 2017

FPC-student visade framfötterna i "Nordenkampen"

NYHET Elitidrottsstudent Sofia Öberg tog nytt personligt rekord på 1500 m i Tammerfors och vann Silver i "Nordenkampen" där de nordiska friidrottslandslagen tävlade mot varandra.

Elitidrottsstudent Sofia Öberg, student vid Friidrottens prestationscentrum (FPC) vid Idrottshögskolan, sprang i Lördags in på en andra plats i grenen 1500 m när de nordiska friidrottslandslagen drabbade samman i Nordenkampen i finska Tammerfors. Prestationen i Nordenkampen var dessutom nytt personligt rekord för Sofia för andra helgen i rad på distansen.

Sofia studerar Läkarprogrammet vid Umeå universitet och tävlar till vardags för IFK Lidingö.

Länk till resultaten i Nordenkampen.

Redaktör: Anna-Karin Eriksson