"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2014-01-16

"Framtidens idrottsförening" inledde årets idrottsluncher

NYHET Andreas Hagström, processledare på SISU Idrottsutbildarna, gästade Idrottshögskolans under gårdagen och inledde vårens serie av idrottsluncher med en föreläsning under rubriken "Framtidens idrottsförening - vansinnigt viktiga vägval".

Idrottsluncherna syftar till att erbjuda det senaste inom idrottsforskning och utveckling på ett lätttillgängligt sätt samt skapa möten mellan idrottsintressrande människor.

Föreläsningen och boken "Framtidens idrottsförening - vaninnigt viktiga vägval" vill hjälpa idrottsrörelsens föreningsliv att fatta medvetna beslut om sin egen framtid. Andreas Hagström presenterade under sin föreläsning ett antal starka och pågående trender och skeenden i den miljö där idrottsrörelsen befinner sig för att sedan utmana dig, din idrott och din idrottsförening i ett antal viktiga vägvalsfrågor med målsättningen att fler ska ta befälet över sin egen framtid. Du och din förening ställs inför valet: blunda inför framtidens utmaningar eller gör något medvetet åt dem - här och nu.

"Om vi alltid gör som vi alltid har gjort kommer vi att få det som vi alltid har haft det..." "Den som nöjer sig med att stå still behöver trots allt röra sig i samma takt som omvärlden. Den som vill mer än så behöver på motsvarande sätt röra sig ännu lite mer, vara ännu lite mer strategisk och medveten om vad som krävs för att påverka den egna framtiden".

Läs mer om Framtidens idrottsförening.

Redaktör: Anna-Karin Eriksson