Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 22 apr, 2012

Grattis Iksu till SM-guld i innebandy!

NYHET Iksu är för fjärde gången svenska mästare i innebandy. Emelie Wibron, elitidrottsstudent vid Umeå universitet, beskrevs av många som finalens bästa spelare.

Det blev en överlägsen seger för Iksu med 7-1 över Kais Mora när SM-finalen hölls i Malmö Arena i lördags. Redan i första perioden satte landslagsbacken Emelie Wibron två mål.
– Vi gör det så bra och har kämpat för det här. Vi var värda segern, säger Emelie Wibron i SVT:s Sportnytt.

Läs mer om SM-segern

P4 Västerbotten: Iksu tog SM-guldSVT Sportnytt: SM-guldet till briljanta Iksu DN: Iksu krossade Kais Mora i SM-finalenEurosport: Överlägset SM-guld till IksuExpressen: Guldtårar när Iksu blev mästare: "Fantastiskt"

Redaktör: Karin Wikman