Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 01 apr, 2014

Humaniora på frammarsch

NYHET Som tidigare meddelats har planering och förberedelser pågått för lanseringen av en nationell tankesmedja under namnet Humtank. Torsdagen 3 april är det dags då en en officiell presentation och pressträff äger rum på Medelhavsmuseet i Stockholm.

Humtank har tillkommit genom ett unikt samarbete mellan ledningarna för de humanistiska fakulteterna vid tolv svenska lärosäten.

En av initiativtagarna är Per-Olof Erixon, dekan vid humanistiska fakulteten, Umeå universitet, som tidigare intervjuats om detta i bland annat Sveriges radio och tidningen Universitetsläraren.

Jesper Enbom

Umeå universitet representeras i Humtank av Jesper Enbom, lektor i medie- och kommunikationsvetenskap.

Läs mer om Humtank på humtank.se

Redaktör: Per Melander