"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2011-05-26

Inbjudan till postervisning den 31 maj

NYHET Studenter kommer att visa upp och presentera sina postrar tisdagen den 31/5 mellan kl 9-12 i ljusgården, Beteendevetarhuset.

Studenterna på Kandidatprogrammet för kognitionsvetenskap och fristående kurser har nu slutfört kursen Kognitiv psykologi med bravur. Inom ramen för kursen har bland annat ett projektarbete genomförts som innefattat både programmering av psykologiskt test, datainsamling, analys och författande av poster (en affisch, som sammanfattar en vetenskaplig studie).

Vi vill härmed bjuda in alla intresserade att komma och se vad studenterna lär sig på utbildningen. Varmt välkomna!

Redaktör: Anna Svanbeck