Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 10 nov, 2015

International day of radiology

NYHET International Day of Radiology, som ägde rum den 8 november i år, sponsrades av European Society of Radiology, tillsammans med 130 andra organisationer över hela världen.

Ni kan ladda ner information om den dagen här. Boken som har publicerats med anledning av förra årets International Day of Radiology, "The gentle way" – The art of Paediatric Imaging" finns på samma webbplats.

Professor Katrine Åhlström Riklund vid Umeå universitet, tar i mars 2016 över som ordförande över European Society of Radiology. Hon blir därmed den första kvinnan som ordförande sedan sammanslagningen mellan European Association of radiology och European Congress of radiology 2005.

Redaktör: Lena Åminne