Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 08 maj, 2018

Internationell konferens och expo: Hur man 3D-printar ett trähus

NYHET Den 30-31 Maj hålls en internationell, transdisciplinär konferens på Sliperiet, Umeå, kring biobaserade material och 3D printing. Handelshögskolan och RiseB medverkar genom att återge erfarenheter från ett kompetensutvecklingsprogram.

Internationella talare – innovatörer, forskare och industriaktörer som arbetar inom design och arkitektur, teknologi och additiv tillverkning. För att utveckla nya tekniker och idéer för framtida tillverknings- och byggnadsindustri.

Konferensen inleder den expo som kommer pågå under sommaren med experimentella prototyper och demonstrationer av arbetet och forskningen som gjorts inom ramen för +projektet. Öppnandet av Expon kommer att äga rum den 30e Maj på eftermiddagen.

Biljetter och länkar:

https://www.eventbrite.com/e/how-to-3d-print-a-wooden-home-tickets-43164192261

https://www.facebook.com/sliperietumea/

Konferensen arrangeras av forsknings- och innovationsprojektet +Project, som stöds av EU:s regionala utvecklingsfond. Projektet leds av Sliperiet vid Umeå universitet i samverkan med andra forskningsaktörer och näringslivet. Satsningens fokus ligger på möjligheterna med hållbar digital tillverkning och 3D-printning av biomaterial i stora format och kvantiteter för hållbara byggda miljöer.