Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 19 mar, 2018

Johan Bodén tilldelas pedagogiskt pris

NYHET Johan Bodén, institutionen för Informatik, hyllas av Umeå universitets studenter för hans pedagogiska förmåga och tilldelas därför Umeå studentkårs pedagogiska pris 2018.

Det pedagogiska priset delas ut till en lärare, som nominerats av sina studenter, i syfte att uppmuntra pedagogiskt skickliga lärare.

Motiveringen som bidrog till att Johan Bodén tilldelades priset, lyder:
För studenter en pedagog med en mästerlig närvaro i klassrummet. Genom sin förmåga att manövrera ett klassrum med olika former av pedagogiska konstgrepp bidrar Johan Bodén till att utveckla engagemanget för studenter.

Bild ovan: Johan Bodén (i mitten till vänster) tillsammans med representanter från Umeå studentkår.

Redaktör: Fanny Routovaara