Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 13 okt, 2011

Kemins dag – aktiviteter på Umevatoriet

NYHET Lördag den 15 oktober är kemins dag. Kom till Umevatoriet mellan klockan 12 och 16 där detta uppmärksammas med många aktiviteter och gratis inträde. Temat för dagen är färg.

Intresserade hälsas välkomna till en späckad eftermiddag på Umevatoriet med många aktiviteter: kom och gör din egen färg, titta på hur ögat fungerar, besök UV-grottan och upplev med flera sinnen, planetarievisningar. Laborationer kommer att vara på gång i hela huset.
En föreläsning ges kl. 12.30 av Anna Jonsson, estetiska institutionen, vid Umeå universitet. Titeln är ”Från Blå kärlek till röda löss – ord och bilder om färg utifrån ett upplevelseperspektiv”.

Om evenemanget:

Tid: kl. 12-16, Gratis inträde Plats: Umevatoriet
www.umevatoriet.se

För mer information, kontakta gärna:

Annika Kjellsson Lind Telefon: 090-786 69 32
E-post: annika.kjellsson-lind@matnv.umu.se