Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Publicerad: 31 okt, 2011

Kompetensutveckling för lärare under höstlovet

NYHET Under vecka 44 får skolans personal ta del av universitetets samlade kompetens inom en mängd olika ämnen/områden, då det anordnas föreläsningar och aktiviteter runt om på universitetet och i Umeå.

På programmet, som samordnas av Regionalt utvecklingscentrum, RUC, finns bland annat föreläsningar och workshoppar om IT-stöd i skolan, företagsamt lärande och entreprenöriell pedagogik, olika utvecklingsarbeten inom läs– och skrivfältet, nya utmaningar i historieämnet och att tolka kunskapskrav och sätta betyg.

Bland titlarna inom området teknik och naturvetenskap kan nämnas ”Kärleken mellan molekyler gör oss friskare”, ”Vem skrev den arga lappen?” och ”Vad tänker robotar på”.

Läs hela programmet

Redaktör: Eva Stoianov