Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 14 januari 2021)

Publicerad: 26 aug, 2016

Lika villkor vid Umeå universitet - vad innebär det?

NYHET Humanistiska fakultetens kommitté för lika villkor bjuder in till informationsträff för programstudenter vid humfak den 9 september.

Vid träffen får en lära sig mer om universitetets antidiskrimineringsarbete och om de rättigheter och skyldigheter en har som student i våra utbildningar. Som lärare och/eller administratör får du gärna påminna studenter om detta. Som programstudent är du hjärtligt välkommen.

Fredagen den 9 september 2016, kl 10-11.30. Plats: Rum för lärande, Humanisthuset

Alla bjuds på lunchsmörgås.

OBS! Anmälan krävs senast tisdagen den 6 september till Studentombudet, Humsek: utbevhumsek@umeastudentkar.se Ange eventuell allergi vid anmälan.

Arr: Kommittén för lika villkor, Humanistiska fakulteten.

Redaktör: Per Melander