Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 19 maj, 2016

Marcus Lauri disputerar 20 maj kl 13.15

NYHET Marcus Lauri disputerar med sin avhandling "Narratives of governing: Rationalization, responsibility and resistance in social work". Den svenska titeln är: Berättelser om styrning: Rationalisering, ansvar och motstånd i socialt arbete.Disputationen sker fredag den 20 maj kl 13.15. Lokal: Hörsal D, Lindellhallen, Umeå universitet. Disputationen sker på svenska.

Opponent är professor Diana Mulinari, Genusvetenskapligs institutionen vid Lunds universitet. I betygsnämnden ingår docent Charlott Fridolfsson, Linköpings universitet, professor Björn Blom och docent Malin Rönnblom, båda vid Umeå universitet.