"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2019-01-24 Uppdaterad: 2023-05-02, 10:24

Möte inom tumörmikromiljö i Umeå 2019

NYHET Interaktionen mellan tumörceller och dess närmiljö (mikromiljö) påverkar tumörers tillväxt och metastasering. Under tre dagar, 9-11 april, möts deltagare för att diskutera nya forskningsrön under Swedish Tumor Microenvironment Meeting på Umeå Folkets Hus.

Mötet täcker flera aspekter av mikromiljö, däribland cancer-associerade fibroblaster, extracellulärt matrix, nerver, immunförsvar och kärl. Internationellt erkända experter inom respektive fält är inbjudna att tala.

Mötet arrangeras av The Swedish Tumor Microenvironment Program (STorM) och  Wallenberg Centrum för Molekylär Medicin (WCMM) vid Umeå universitet.

Sista anmälningsdatum är 25 februari.

Läs mer om Swedish Tumor Microenvironment Meeting 2019 här.

Daniel Öhlund
Medlem av organisationskommittén