Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Publicerad: 11 jun, 2012

Ny medarbetare, forskningssamordnare för Innebandyns kompetenscentrum

NYHET UCIV hälsar Taru Tervo välkommen som forskningssamordnare för Innebandyns kompetenscentrum!

Taru Tervo börjar sin anställning som forskningssamordnare för Innebandyns kompetenscentrum den 20 augusti 2012. Taru har disputerat inom idrottsmedicin. Hon är medicine doktor inom ämnet idrottsmedicin, sjukgymnast och har en magisterexamen inom folkhälsovetenskap. Hon har även varit sjukgymnast för IBK-Dalen daminnebandylag.

Taru ser med spänning fram emot att utveckla denna nya tjänst och hoppas att tjänsten och verksamheten kommer att bidra till att utveckla Svensk innebandy.

Innebandyns kompetenscentrum är ett samarbete mellan Umeå kommun, Svenska innebandy förbundet och Umeå universitet.

Läs mer om IKC

Redaktör: Anna Svanbeck