Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 18 maj 2021)

printicon
Publicerad: 26 maj, 2011

Nystartat nätverk i mikrobiologi

NYHET Hur stärka ämnet hygien och livsmedelsmikrobiologi vid universitet och högskolor? Under hösten 2010 bildades ett nätverk i mikrobiologi med mål att stärka ämnet vid livsmedelsutbildningar.

Det första mötet hölls på Campus Grythyttan den 28-29 april 2011. Nätverket ser det som viktigt med fortsatt samarbete för utveckling av kurser samt kvalitetssäkring av undervisnings- och examinationsformer. Tack till Stödfonden, Lundellska fondstiftelsen, för medel att genomföra mötet.

Fotograf: Hans Lundholm
Närvarande var (från vänster): Anna Blücher, Inst. för naturvetenskap, Linnéuniversitet, Kalmar; Stina-Mina Ehn Börjesson, Sektionen för Lärarutbildning, Högskolan Kristianstad; Barbara Rosengren, Inst. för kost- och idrottsvetenskap, Göteborgs universitet; Ingela Marklinder, Inst. för kostvetenskap, Uppsala universitet; Roger Ahlgren, Inst. för kostvetenskap, Umeå universitet samt Marie-Louise Danielsson-Tham, Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte Akademi, Örebro universitet