"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2013-03-20

Polisutbildningen söker figuranter till övningar

NYHET I den utbildning som ges till studerande vid polisutbildningen ingår en del övningar som för studenten ska ge en realistisk känsla inför de situationer som han eller hon kan möta i sitt framtida yrke.

Vid dessa övningar deltar s.k. "figuranter" – som i praktiken fungerar som en slags skådespelare. Det finns olika sorters övningar som kräver olika typer av insatser från figuranterna och dessutom olika typer av roller för människor i olika åldrar. Vid en del övningar är rollerna enkla, men vid andra övningar kan det krävas lite mer "skådespelartalang".

Om du känner att du är intresserad, hör då av dig till oss via e-post:

figurant@polis.umu.se

Skriv också några rader om dig själv; din ålder, dina tidigare erfarenheter av rollspel, skådespel eller annat som kan vara av intresse. Vi vill också gärna veta om du tror dig ha möjilghet att ställa upp som figurant på dagtid, och i så fall om det är vissa dagar det passar bättre/sämre o.s.v.

Dina insatser ersätts med 120 kr per timme.

Redaktör: Britt-Marie Eliasson