Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 7 maj 2021)

printicon
Publicerad: 23 mar, 2011

Pubföreläsning: Kemin i ett ölglas

NYHET Har du funderat på varför ölet skummar? Varför skummet fastnar på glaset? Vad som finns i öl? Hur det tillverkas? Fredagen den 25 mars har du chansen att kombinera en after work med nya ölkunskaper.

Kemiska institutionen anordnar med anledningen av Kemins år 2011 ett samtal om ölets kemi och kemin i ett ölglas. Medverkar gör professor Gerhard Gröbner och forskarstuderande Johan Vestergren.

Tid: 25 mars kl 16.00
Plats: Pub Rött
Åldersgräns: 18 år

Under året arrangerar kemiska institutitionen vid Umeå universitet flera spännande aktivieter.http://www.chemistry.umu.se/kemins-ar-2011

Redaktör: Karin Wikman