Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 23 mar, 2011

Pubföreläsning: Kemin i ett ölglas

NYHET Har du funderat på varför ölet skummar? Varför skummet fastnar på glaset? Vad som finns i öl? Hur det tillverkas? Fredagen den 25 mars har du chansen att kombinera en after work med nya ölkunskaper.

Kemiska institutionen anordnar med anledningen av Kemins år 2011 ett samtal om ölets kemi och kemin i ett ölglas. Medverkar gör professor Gerhard Gröbner och forskarstuderande Johan Vestergren.

Tid: 25 mars kl 16.00
Plats: Pub Rött
Åldersgräns: 18 år

Under året arrangerar kemiska institutitionen vid Umeå universitet flera spännande aktivieter.http://www.chemistry.umu.se/kemins-ar-2011

Redaktör: Karin Wikman