"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2005-04-26

Sandberg ny rektorskandidat

NYHET Professor Margaretha Fahlgren meddelade igår att hon drar tillbaka sin kandidatur till uppdraget som rektor vid Umeå universitet.

Universitetsstyrelsens rekryteringsgrupp beslutade därför i går, måndag den 25 april, att föra fram professor Göran Sandberg, SLU och Umeå Plant Science Centre, UPSC, som kandidat. Kandidater sedan tidigare är prorektor Ulf Edlund, Umeå universitet och prorektor Pia Sandvik Wiklund, Mittuniversitetet.

Kontaktpersoner:

Birgitta Johansson-Hedberg, ordförande för Umeå universitets syrelse samt rekryteringsgruppen.
Tel: 070-21 80 283

Universitetsdirektör Jan-Erik Ögren, rekryteringsgruppens sekreterareTel: 090-786 62 00

Redaktör: Carina Dahlberg