Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 26 januari 2021)

Publicerad: 11 jan, 2021

SR: Annelie Bränström-Öhman - Drömtid

NYHET Lyssna när Annelie Bränström-Öhman, professor i litteraturvetenskap, gästar p1-programmet Tankar för dagen. Programserien som uppmuntrar lyssnarna till en stunds eftertanke.

Text: Jonas Vågström

Tankar för dagen är en programserie som sänds i sveriges radio P1 där lyssnaren erbjuds möjligheten att ta del av en stunds eftertanke mitt i morgonens nyhetsflöde.

I varje enskild del presenteras nya tankar. Det kan vara en betraktelse över någonting som just skett i världen eller tankar kring händelser i det mindre, privata.

Tisdagen den femte januari signeras Annelie Bränström-Öhman, professor i litteraturvetenskap vid Institutionen för kultur- och medievetenskaper.

"Jag brukar tänka att min sömn har sin plats alldeles under ytan av en spegelblank tjärn när något krusar ytan vaknar jag, tittar upp, andas igenom sekundens lilla bubbla".

Här kan du lyssna på hela inslaget - sverigesradio.se