Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Publicerad: 09 dec, 2014

SR P1: Vägen till filosofin

NYHET Filosofilektor Kalle Grill vid Umeå universitet medverkar i Sveriges Radios program Tankar för dagen vid fyra tillfällen i december där han talar om bland annat vägen till filosofin.

Kalle Grill är lektor i praktisk filosofi vid institutionen för idé- och samhällsstudier, Umeå universitet. Hans forskning handlar huvudsakligen om hur vi bör förhålla oss till liberala värden som frihet och autonomi, både i politiken och i vardagen. Kalle är också verksam som filosofisk rådgivare och samtalsledare.

Lyssna på Kalle Grill tala om vägen till filosofin i Tankar för dagen 2014-11-07, Sveriges radio P1

Kalle Grill medverkar även i Tankar för dagen i Sveriges radio P1 den 14, 19 och 26 december.

Redaktör: Sandra Olsson