"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2009-05-04

"The Map" visas på Konsthall C i Stockholm

NYHET "The Map: Navigating the Present", producerad av Bildmuseet Umeå universitet i samarbete med Bucharest Biennale 3, visas just nu på Konsthall C i Stockholm. Den har tidigare kunnat ses i Bukarest och på Bildmuseet i Umeå.

Utställningen The Map: Navigating the Present visar närmare 30 verk/projekt av svenska och internationella deltagare och är en upplevelse- och erfarenhetsrik presentation där aktuella teman från vår samtid undersöks och gestaltas. Kartor, kartografiska processer och kartläggningar är projektets gemensamma nämnare. I utställningen engageras bildkonstnärer med specialintressen i kartor tillsammans med kartografer, geografer, lingvister, fotografer, filosofer och aktivister.

Den 24 april öppnade The Map: Navigating the PresentKonsthall C i Stockholm under presentation av Bildmuseets chef Jan-Erik Lundström. Utställningen har bearbetats särskilt för att visas på Konsthall C. Den visades i sin första version i Bukarest sommaren 2008 och på Bildmuseet i Umeå fram till februari i år.

Läs mer om The Map