"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2015-02-08

Uppskattas av Umeås studenter

NYHET Att Agnetha Frick, Rikard Harr och Per-Olof Ågren, alla på Informatik, uppskattas av studenterna råder ingen tvekan. Alla tre är nominerade till priser av Umeå studentkår.

Umeå studentkår delar varje år ut pedagogiskt pris till lärare och ett pris till studievägledare. Tre av årets nominerade finns på institutionen för Informatik. Nu vet vi vilka som är nominerade och flera från Informatik finns med bland studenternas favoriter.

Till Umeå studentkårs studievägledarpris har Agnetha Frick nominerats.
Till Umeå studentkårs pedagogiska pris har Rikard Harr och Per-Olof Ågren nominerats.    

Institutionen för Informatik vid Umeå universitet bidrar med många utbildade till it-branschen, såväl i Umeå som övriga Sverige. Grundutbildningarna Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer, Digital medieproduktion och Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot design, interaktion och innovation samt de avancerade utbildningarna Masterprogrammet i IT Management och Masterprogrammet i människa-datorinteraktion och sociala medier finns vid institutionen. 
Senare i vår meddelas vilka som vinner priserna och utdelningen av pris sker i samband med Umeå universitets vårpromovering.

Bilden ovan: Agnetha Frick, Rikard Harr och Per-Olof Ågren har alla tre nominerats till priser av Umeå studentkår. 

Redaktör: Mikael Hansson