"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2012-11-01

Utlysning av nyinstiftat pris från SER för bästa exjobb/avhandling

NYHET SER, Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening, utlyser SER Junior Prize för att klargöra de svenska elkraft/elektro/data/IT-ingenjörernas viktiga roll för en smart och hållbar samhällsutveckling.

SER Junior Prize går till den teknolog eller doktorand som bedöms ha gjort årets bästa exjobb/avhandling.

Förutom ära och uppmärksamhet erhåller pristagaren 10 000 kr samt ett symboliskt pris. Utdelning äger rum i samband med SERs årsmöte i Stockholm under våren 2013 och pristagaren, som då förväntas presentera sitt vinnande bidrag, inbjuds till Stockholm. Resa, hotellövernattning och prismiddag ingår.

Nominering till priset är öppen - vem som helst kan nominera valfria personer till SER Junior Prize. Nomineringarna, som skall vara inskickade senast 2013-01-31, kommer att bedömas av en välmeriterad jury.

För mer information och beställning av nomineringsblankett kontakta Sten Jacobson, sten.jacobson@ser.se. Välkommen med era nomineringar!

SER (Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening) är en sammanslutning av elektro- och dataingenjörer och representerar hela den svenska elektro- och dataingenjörskåren. För mer information om SER, mejla till ser@ser.se.

Läs mer om utlysningen på den här affischen:SER Junior Prize

Redaktör: Annica Höglund