Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 18 januari 2021)

Publicerad: 12 feb, 2018

Veckans alumn: Interaktionsdesigner Angelina har jobb med utveckling, ansvar och variation

NYHET När Angelina Fredriksson läste till civilingenjör i interaktion och design, vågade hon knappt tro att det skulle gå att hitta IT-jobb med designinriktning. Men, det visade sig vara lätt att få sådana jobb och hon är i dag interaktionsdesigner på Creuna i Stockholm.

Angelina Fredriksson. Foto: Fredrik Marcus

– Creuna är en digital konsultbyrå med alla möjliga kompetenser, olika sorters teknikutvecklare, projektledare, affärsutvecklare, strateger, grafiska formgivare och som jag är, interaktionsdesigners. Vi hjälper våra kunder att utveckla nya webbar och webbtjänster.

Läs hela alumninervjun

Redaktör: Ingrid Söderbergh