"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2009-11-10

Vetenskapslunch om lukt- och smaksinnenas åldrande

NYHET På torsdag den 12 november klockan 12.15 är det återigen dags för vetenskapslunch på Kafé station. Veckans ämne handlar om vad som händer med våra lukt- och smaksinnen när vi åldras.

Föreläsare i veckans vetenskapslunch är Steven Nordin, professor i psykologi vid Umeå universitet. Han forskar kring frågor som rör medicinsk psykologi, främst med fokus på människans kemiska sinnen. Under torsdagens lunchmöte kommer han att presentera delar av ett forskningsprojekt där han undersöker förändringar av luktsinnet vid friskt och sjukligt åldrande och vilka konsekvenser det får för kostintag, hälsa och livskvalitet.

I anknytning till vetenskapslunchen ges möjlighet att ställa frågor till Steven Nordin kring ämnet.

Alla intresserade hälsas varmt välkomna!

Redaktör: Eva Stoianov