Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 25 apr, 2013

VK: "Inte fult att tjäna pengar på kultur"

NYHET Per Holm, programansvarig för kulturentreprenörsprogrammet vid Umeå universitet, skriver i en krönika i VK om villkoren för kulturarbetare: "Kultur har sitt eget värde. För individen kan den vara svaret på frågan om Varför. Varför finns jag här? Varför är livet värt att leva? Kultur ger livet innehåll. Ger förståelse om att vi alla hör ihop. Ger insikter om allas våra tillkortakommanden."

Per Holm

Ur Per Holms krönika: "Kulturentreprenörsprogrammet, som jag är idégivare till och programansvarig för, är inriktat mot en växande arbetsmarknad där produktionen och konsumtionen av varor och tjänster knutna till upplevelser är central och där kultur spelar en avgörande stor roll."

Läs Per Holms krönika Det är inte fult att tjäna pengar på kultur vk.se

Redaktör: Per Melander