"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Stina Kallerhult-Hermansson

Stina Kallerhult-Hermansson

Jag tog sjuksköterskeexamen 2004, arbetat främst inom kirurgi. För närvarande tjänstledig från adjunktstjänst för att doktorera, forskar om mentorskap och professionsutveckling för sjuksköterskor. 

Kontakt

E-post
Plats
Biologihuset, Hus C, plan 3, 4 och 5. Hus D2, plan 3. Umeå universitet, 901 87 Umeå
Telefon

Verksam vid

Anknytning
Universitetsadjunkt (tjänstledig) vid Institutionen för omvårdnad
Anknytning

Jag är leg sjuksköterska och utbildad vårdlärare. Min kliniska bakgrund är främst inom kirurgi och pre- och postoperativ omvårdnad. Jag har undervisat på Umu sedan 2018 men är för närvarande doktorand på heltid. Forskar om främjandet av ett mer hållbart arbetsliv för sjuksköterskor genom utvecklandet av mentorskap.8th International Nurse Education Conference, Sitges, Spain, October 19-22, 2022
Kallerhult Hermansson, Stina
8th International Nurse Education Conference, Sitges, October 19-22, 2022
Kallerhult Hermansson, Stina; Kasén, Anne; Hilli, Yvonne; et al.

I min adjunktstjänst verksam som lärare och kursansvarig, främst på sjuksköterskeprogrammet men även undervisning inom tex läkar- och polisutbildningen. Primärt undervisning i praktiska färdigheter, akut omhändertagande, HLR och barn-HLR men även seminarium. Klinisk lärare, bedömning av VFU sjuksköterskeprogrammet T2, T3, T4 och T6. Bedömning praktisk- samt teoretisk provdel NKSE (Nationell klinisk slutexamination).