"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Om något krånglar finns Infocenter

Universitetet är ett stort ställe som ibland kan vara lite snårigt att hitta rätt i och förstå sig på. Vi hjälper dig.

Universitetet har närmare 50 institutioner, ca 4 000 anställda och drygt 30 000 studenter. Det gör att saker kan fungera olika inom olika delar av universitetet. För att du ska få lägga din tid och energi på att förstå din utbildning i stället för att försöka förstå universitetets organisation, har vi samlat kunskap och vägledning genom en och samma väg in - Infocenter.

Infocenter – mitt i Universum

Infocenters reception hittar du mitt på campus Umeå, i huset som heter Universum. Här får du stöd och svar kring allt du kan behöva för att ta dig genom de första veckorna som ny student hos oss.

I Infocenter hämtar du ut ditt Umu-kort, får hjälp med Umu-id, eller med att hitta rätt i lokalerna. Vi kan svara på de flesta frågor, och har vi inte ett svar direkt så vet vi var och hur du kan komma vidare.

I våra lokaler hittar du också drop-in till studievägledare och till Studenthälsans sjuksköterska och samtalsbehandlare.

Infocenter

Reception 

Öppet helgfri måndag till fredag kl. 8.30-16.00
Hitta till Infocenter i Universum

21 juni-9 augusti stängt
12-23 augusti kl. 9-15.

Telefon

Helgfri måndag till fredag kl. 8.30-16.00
Telefonnummer: 090-786 50 00

24 juni-19 juli kl. 9-15
22 juli-9 augusti kl. 10-14
12-16 augusti kl. 9-15.

Skicka ett meddelande

Använd gärna kontaktformuläret nedan för att skicka ett meddelande till oss.

Kontakta oss

Ditt meddelande skickas till Infocenter, som vid behov vidarebefordrar det till någon som är mer insatt i det som din fråga gäller.

Universitetet är en myndighet. Meddelanden som du skickar här sparas och blir en allmän handling. Läs på umu.se/gdpr om hur vi hanterar personuppgifter. 

Senast uppdaterad: 2023-09-11