Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 7 maj 2021)

printicon

Om något krånglar finns Infocenter

Universitetet är ett stort ställe som ibland kan vara lite snårigt att hitta rätt i och förstå sig på. Fyra fakulteter, närmare 50 institutioner, ca 4 000 anställda och drygt 30 000 studenter gör att saker kan fungera lite olika på olika delar av universitetet. För att du ska få lägga din tid och energi på att förstå det som är viktigt (din utbildning) och inte på att förstå universitetets organisation, har vi samlat kunskap och vägledning på en och samma plats.

 

Infocenter – mitt i Universum

Mitt på campus Umeå i huset Universum (ja, det heter så) ligger Infocenter – hit kan du alltid vända dig för att få svar, hjälp och vägledning. Här hittar du allt du egentligen kan behöva för att ta dig genom de första veckorna som ny student i en, kanske, ny stad. Infocenter hjälper dig med Umu-id, hämtar ut ditt Umu-kort, att hitta rätt i lokaler eller tipsar om en studievägledare, sjuksköterska eller kurator. Vi kan svara på de flesta frågor, och har vi inte ett svar direkt så vet vi var och hur du kan komma vidare.

Vad funderar du på just nu?

Du kanske inte vet än om du kommer in på den utbildning du sökt hos oss. Eller kanske har du en hel del funderingar inför terminsstarten? Funderar du på något om din ansökan? Eller vad som kan vara bra att ordna med innan terminen börjar? Vi vill såklart hjälpa dig med det vi kan redan nu. Ring eller mejla dina frågor och funderingar om vad som händer nu.

Välkommen till Infocenter med alla slags frågor som rör dina studier och universitetet.

Infocenter

På grund av Covid-19 är det viktigt att vi inte är för många personer i lokalen samtidigt. Toppen om du därför i första hand använder kontaktformuläret eller ringer oss.

Reception
Öppet helgfria vardagar kl. 10.00-14.00

Hitta till Infocenter i Universum

Telefon
Helgfri måndag–fredag kl 8.00-16.30
Telefonnummer: 090-786 50 00

Du kan också använda kontaktformuläret nedan.

Ändrade öppettider
Receptionen är stängd 1 april, 30 april och 14 maj.
Telefontid dessa dagar är 8-12

Kontaktformulär

Ditt meddelande skickas till vår personal på Infocenter, som sedan vidarebefordrar meddelandet till den som det berör.

Universitetet är en myndighet. Meddelanden som du skickar här sparas och blir en allmän handling. Läs på umu.se/gdpr om hur vi hanterar personuppgifter.