Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Inledande kurs i Elektronik och datorteknik

Hej och välkommen till kursen Inledande kurs i elektronik och datorteknik 7.5hp, ht22. Detta är din första kurs på högskoleingejörsprogrammet i elektronik och datorteknik/medicinsk teknik.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  På kursen tillämpas självregistrering. Du registrerar dig själv via studentwebben i samband med kursstart.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  2022-08-29

  Tid: 10:15

  Plats: TA305

  Kursens webbsida på lärplattformen Canvas. Här hittar du mer information om kursen. Logga in med din UmU-id.

   

  Kurslitteratur

  1. Bergman M, Israelsson BM (2018) Att studera på högskolan: studieteknik och motivation på vägen, Studentlitteratur, ISBN 9789144124032

  2. Bergström L, Nordlund L (2012) Ellära: krets- och fältteori, Liber, ISBN 9789147106196 (Denna används även i senare kurs)

   

  Fäll ihop

Om kursen

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)