Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Juristprogrammet

Välkommen till juristprogrammet. Här hittar du viktig information om vad du behöver göra innan kursstart. Du kan även läsa lite mer om programmet, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här, så hör av dig till oss via kontaktformuläret längst ned på sidan. Välkommen till juristprogrammet, vi ses i höst!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på programmet

  När du har tackat ja till din plats, behöver du registreras på terminen. Det gör du vid introduktionstillfället på första kursen, måndag den 29 augusti.

  Plats: KBE303, KBC-huset

  Har du inte möjlighet att närvara vid introduktionen måste du anmäla det i förväg till kursansvarig lärare Lina Sidenhag (lina.sidenhag@umu.se 090-7866288) eller studievägledare Stefan Lidberg (stefan.lidberg@umu.se 090-7865233).

  Fäll ihop
 • 3. Börja programmet

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: 08.15

  Plats: KBE303, KBC-huset

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.
  Fäll ihop

Om programmet

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)