"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Utbildning

CBCS Umeå ger för tillfället 2 kurser. Den ena är en webbaserad teoretisk kurs i grunderna till high throughput screening (HTS). Den andra kursen är en 1 veckas praktisk kurs som ger ytterligare kunskap i hur man utvecklar en assay för HTS. För att få gå den praktiska kursen krävs godkänd introduktionskurs.

Introduktion till high throughput screening - 2 ECTS

Kursen ger en bred introduktion till HTS, vilket är en teknik som används för att identifiera biologiskt aktiva små organiska molekyler, genom att screena substansbibliotek med hjälp av robusta testsystem och avancerad instrumentering. Kursen är helt webbaserad och ges endast på engelska. Klicka här för mer information om kursinnehåll och anmälan.


Assayutveckling för high throughput screening - 2 ECTS

Kursen ger en praktisk grund i assayutveckling för HTS. Kursen ges som ett komplement till den teoretiska introduktionskursen "Introduktion till high throughput screening" (se ovan). Godkänd examinering av den teoretiska kursen är ett förkunskapskrav för den praktiska. Kursen är huvudsakligen laborativ och ges under en vecka och endast på engelska. Klicka här för mer information om kursinnehåll och anmälan.

Senast uppdaterad: 2019-04-14