"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Informationsmöte om Formas utlysning för skydd av biologisk mångfald och ekosystem

tor
7
okt
Tid Torsdag 7 oktober, 2021 kl. 15:30 - 16:10
Plats Online, via Zoom

I fredags öppnade Formas sin utlysning till European Biodiversity Partnership: Stöd till forskning för skydd av biologisk mångfald och ekosystem på land, i sötvatten och hav. Vill du veta mer? Då är detta informationsmöte något för dig. 

Torsdagen den 7 oktober kl. 15.30–16.10 bjuder Johanna Gardeström och Agneta H. Plamboeck från Enheten för forskningsstöd och samverkan in till ett digitalt informationsmöte om utlysningen European Biodiversity Partnership: Stöd till forskning för skydd av biologisk mångfald och ekosystem på land, i sötvatten och hav

Utlysningen omfattar tre icke-exklusiva temaområden:

  • Kunskap för att identifiera prioriterade områden för skydd, för att etablera effektiva och resilienta ekologiska nätverk, för att främja bevarandet av arter, och för att bevara den genetiska mångfalden
  • Flerfaldiga fördelar och kostnader för bevarandet av biologisk mångfald och ekosystem; synergier och avvägningar
  • Effektiv förvaltning och rättvis samhällsstyrning för att åstadkomma kraftfulla naturvårdslösningar

För att få söka behöver du ingå i ett internationellt forskningskonsortium med deltagande från minst tre länder, varav minst två från EU:s medlemsstater eller stater som är associerade med EU (EU Associated Countries).

Få info, tips och ställ frågor

Under informationsmötet får du ta del av övergripande information om utlysningen, lära dig mer om vilka krav som Formas ställer när du söker konsortiemedel och om vilken hjälp du kan få av Enheten för forskningsstöd och samverkan. Det kommer också att finnas gott om tid för frågor. 

Vill du delta? 

Anmäl dig till Johanna Gardeström senast kl. 12 den 7 oktober. 

Klicka här för att ansluta till mötet via Zoom

Informationsmötet hålls på engelska. 

 

Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Johanna Gardeström
Läs om Johanna Gardeström