"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Lunchseminarium: Socialt hållbar bostadsförsörjning för alla

mån
7
nov
Tid Måndag 7 november, 2022 kl. 11:30 - 13:00
Plats Online eller Learning Lab (NAT.D.370, plan 3, Naturvetarhuset)

Idag brottas vi i Sverige med utbredd bostadsbrist, höga priser, ökad segregation och fördjupade klyftor mellan stad och landsbygd. Att möta dessa utmaningar är inget en ensam part kan göra. Vi behöver samarbeta. 

Den 3 november öppnar Formas en utlysning: Socialt hållbar bostadsförsörjning för alla. Här uppmuntras akademi och offentlig sektor, näringsliv och/eller organisationer från civilsamhället att tillsammans utforska och utveckla nya lösningar. 

För att berätta mer om utlysningen och underlätta samarbete välkomnar Enheten för forskningsstöd och samverkan och UTRI dig till ett tvärvetenskapligt och tvärsektoriellt lunchseminarium.

Under seminariet får du information om själva utlysningen, höra tre Norrlandskommuner prata om aktuella utmaningar under var sitt speed talk och möjlighet att mingla med forskare, kommuntjänstepersoner och företag.

Informationen om utlysningen ges på engelska, men vissa speed talks kan komma att hållas på svenska.

Vill du delta?

Fyll i anmälningsformuläret senast 3 november och ange om du vill delta på plats i Learning Lab eller digitalt. 

Vi kommer att bjuda på en lättare lunch till alla som deltar på plats. Och du, ta med egen kopp och flaska för att dricka kaffe och vatten – ett litet steg i rätt riktning!

 

Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Johanna Gardeström
Läs om Johanna Gardeström