Jobba hos oss

Aktuella jobbmöjligheter

Group Leaders inom datadriven epidemiologi och infektionsbiologi

Ämnesområdet rör forskning inom det allmänna området epidemiologi och infektionsbiologi med en stark beräkningsprofil. Detta forskningsområde syftar till att leda till innovativ utveckling och/eller tillämpning av nya datadrivna metoder som bygger på maskininlärning, artificiell intelligens eller andra beräkningstekniker för att förändra vår förståelse av patogener, deras interaktioner med värdar och miljön, och hur de överförs genom populationer.
Denna rekrytering är en del av det nationella programmet Data-Driven Life Science (DDLS) som drivs av Knut och Alice Wallenbergs stiftelse och SciLifeLab. För mer information om DDLS, besök deras webbplats här.

Sista ansökningsdag: 15 oktober 2023

 

"Excellence by Choice" Postdoctoral Programme in Life Science
Den tredje utlysningen inom 'Excellence by Choice' Postdoctoral Programme in Life Science är öppen med deadline 29 oktober 2023.
Du hittar postdoc fellow-annonsen och länk till elektronisk ansökan på den engelska motsvarigheten av denna sida.

 

Två tjänster som postdoktoral forskare finns tillgängliga i Felipe Cavas grupp
De erbjudna tjänsterna är för 1) en postdoktoral forskare i mikrobiologi, och 2) en postdoktoral forskare i datadriven forskning om antimikrobiell resistens.

Ansökningarna utvärderas löpande.


Umeå universitet som arbetsplats

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Universitetet erbjuder en mångfald av högkvalitativ utbildning och världsledande forskning inom flera områden. Och den banbrytande upptäckten av genredigeringsverktyget CRISPR-Cas9, som belönades med Nobelpriset i kemi, gjordes här. På Umeå universitet är det nära till allt. Våra sammanhållna campusområden gör det enkelt att mötas, arbeta tillsammans och utbyta kunskap, vilket främjar en dynamisk och öppen kultur.

Den pågående samhällsomvandlingen och stora gröna investeringar i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. Att bedriva forskning om - och mitt i - ett samhälle i förändring är vad det handlar om för Umeå universitet. Men också om att leverera utbildning för att regioner ska kunna växa snabbt och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden byggs.

Är du intresserad av att lära dig mer? Läs om Umeå universitet som arbetsplats

 

Senast uppdaterad: 2023-07-26 Sidansvarig: Nora Lehotai

Nordic EMBL partnerskap för molekylärmedicin

Med support från