"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2022-09-16

Forskning till kaffet: Johan Jarlbrink

NYHET Idag och fyra fredagar nu under hösten startar det populärar inslaget "Forskning till kaffet" upp igen hos oss på institutionen.

Text: Jonas Vågström

Forskning till kaffet är ett populärt inslag som vi tidigare haft rullande vid institutionens fikapauser, det har fungerat som ett bra tillfälle att bli uppdaterad på vad ens kollegor arbetar med. Tyvärr så kom pandemin och satte käppar i hjulet för det hela – men nu är vi äntligen igång igen!.

Hittills har fem presentationer planerats in och först ut var Johan Jarlbrink som presenterade sitt arbete med boken Deskbound Cultures: Media and Materialities at Work!

Hela boken finns att läsa i DiVa