"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2021-01-22

Hälsa på campus 16 februari 2021

NYHET Programmet för Hälsa på campus 16 februari är klart! Idrottshögskolan satsar denna gång på ett helt digitalt arrangemang, med föreläsningar och aktiviteter såväl live som on demand.

Hälsa på campus erbjuder studenter och anställda vid Umeå universitet intressanta föreläsningar och workshops inom temat Hälsa. Även en stor uppsjö av fysiska träningspass finns på programmet – alltifrån yoga till högintensiv träning.  

Digitalt program

Under pågående Corona pandemi ställer Idrottshögskolan om och erbjuder allt digitalt, live eller on demand.  

- I och med att vi gör ett helt digitalt arrangemang kan du delta i en dator nära dig. Alla föreläsningar är tillgängliga digitalt så det finns ingen ursäkt för att inte delta, säger Pernilla Eriksson, projektledare för Hälsa på campus. Vi har till denna gång dessutom valt att vissa delar i programmet är tillgängliga i flera dagar.  Hittar du ett favoritpass finns möjligheten att du träna det flera gånger, eller varför inte ta chansen att prova någon ny träningsform. Hälsa på campus 16 februari vill du helt enkelt inte missa! 

Något för alla!

Hälsa på campus erbjuder något för alla. Bland föreläsarna finns bland annat Carolina Klüft, en av landets folkkäraste idrottsprofiler, och Sofia Åhman, träninsexpert på SVT och Årets västerbottning 2020. Vissa av aktiviteter i Hälsa på campus 16 februari har ett begränsat antal platser och behöver en föranmälan. Anmälningstiden öppnar 2 februari kl. 10:00!

-Jag kan bland annat tipsa om Paul Davis föreläsning som handlar om känslor och fysisk aktivitet. Jag lovar att den ger dig nya mindsets, flera goda skratt och kanske också en och en annan glädjetår, säger Tove Mårs projektsamordnare. Sen såklart IKSU, deras smörgåsbord av träningsmöjligheter är nästintill oändligt, både fysiskt och digitalt. 

Idrottshögskolan hälsar samtliga studenter och anställda varmt välkomna till ett digitalt Hälsa på campus den 16 februari!

Läs mer om programmet och Hälsa på campus 16 februari.