"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2022-04-06

Michaela Kudrnáčová - Gästforskare vid CEDAR

NYHET Under april månad kommer Michaela Kudrnáčová från Faculty of Social Sciences, Charles University, Tjeckien att vistas vid CEDAR.

Michaela Kudrnáčová, som för närvarande besöker CEDAR, är en kvantitativt inriktad doktorand i sociologi vid Faculty of Social Sciences, Charles University, Tjeckien.

I sin forskning fokuserar hon på sömn i samband med livskvalitet och hon fick nyligen ett stipendium för att undersöka universitetsstudenters erfarenheter under COVID-19-pandemin.

Michaela kommer att presentera sin forskning vid ett seminarium den 7 april: "Sleep in the context of the quality of life".
CEDAR seminarium - Michaela Kudrnáčová 7 april