"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2022-09-30

VK: Återvändandet blir aldrig likadant

NYHET Maria Jönsson, professor i litertteraturvetenskap, skriver i Västerbotten Kuriren om läsning som något att vara tillsammans med, följa tätt intill och åldras med.

Text: Jonas Vågström

Hur kan viss litteratur bli en följeslagare genom åren, låta sig läsas om otaliga gånger och ändå kunna bjuda på nya instikter och tankar. Maria Jönsson, professor i litertteraturvetenskap vid institutionen för kultur- och medievetenskap, skriver om att läsa böcker man redan läst men som fastnat och berört - snarare än att läsa för att uppleva något nytt eller hänga med i debatten.

Hela texten finns på VK.se