Jag är legitimerad dietist och doktorand. Mitt forskningsprojekt fokuserar på inkludering relation till skollunchen, med fokus på elever diagnosticerade med autismspektrumtillstånd eller ADHD.
Jag är legitimerad dietist, vilket jag arbetat som i 10 år innan jag påbörjade min tjänst som doktorand vid Institutionen för kost- och måltidsvetenskap hösten 2020. Som dietist har jag jobbat på sjukus, inom hemsjukvård och habilitering, och jag har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna, och specifikt inom områden som neurologi, onkologi och palliativ vård. Jag har ett särskilt intresse kring mat och måltider för personer med ät- och sväljsvårigheter.
Som doktorand ingår jag i forskarskola mot det utbildningsvetenskapliga området och min forskning fokuserar på skolmåltiden. Mitt specifika fokus är inkludering samt sociala, fysiska och pedagogiska aspekter av skolmåltiden för elever som har diagnosticerad autismspektrumtillstånd eller ADHD.
10th SAERA conference hosted by Rhodes university, 30 october – 3 november 2023 East London, South Africa: Abstract & programme book, East London: SAERA 2023 : 217-217
Jag undervisar på dietistprogrammet samt i kurser inom Hem- och konsumentkunskap. Jag är även examinator inom institutionens uppdrag att genomföra teoretiska och praktiska prov för personer med dietistexamen från andra länder som vill ansöka om svensk legitimation.