"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Senare del av Masterprogrammet i arkitektur och stadsbyggnad

På de program där det finns lediga studieplatser kan du ansöka till senare del av program. Det innebär att du inte söker till termin ett, utan till en senare termin. Du som läst fristående kurser men hellre vill läsa program eller vill byta studieort inom samma/motsvarande program kan söka senare del av program. Det gäller även för dig som har studieavbrott och vill återuppta programstudierna. Om det finns lediga platser görs en bedömning av de resultat du uppnått under dina tidigare studier.

Antagen till programmet

Här hittar du allt du behöver veta innan programmet startar.

OBS! Till senare del kan du söka så länge anmälan är öppen för sen anmälan på Antagning.se.

Mer information om hur du söker till senare del finner du här:

https://www.umu.se/arkitekthogskolan/utbildning/program/masterprogrammet-i-arkitektur-och-stadsbyggnad/senare-del-av-programmet/

Anmälan och behörighet

Det finns inga tidigare terminer för kursen Hösttermin 2024 Visa tillfällen för efterkommande termin

Informationen nedan gäller enbart för senare del av program

Startar

Hösttermin 2024

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Normal

Studietakt

100%

Behörighet

Sökande ska uppfylla grundläggande och särskild behörighet till termin ett på programmet samt ha godkända kurser som motsvarar det sökta programmets tidigare terminer.

Urval

Sökande till senare del av program antas i följande prioritetsordning: 1. Studenter som anmält studieavbrott 2. Studenter som antagits till och registrerats på termin 1 och fått tillgodoräkna minst en termins studier 3. Övriga studenter som avbrutit studierna på programmet 4. Övriga behöriga sökande Meritvärderingen görs med hänsyn till uppnådda högskolepoäng i statlig högskoleutbildning eller motsvarande vid sista ansökningsdag.

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 93 600 kr. Total studieavgift: 374 400 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-S5092

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 15 april 2024. Du kan göra en sen anmälan via Antagning.se.

ANSÖKAN GÖRS I TVÅ STEG

Steg 1: Ansök via www.antagning.se. OBS! Sista ansökningsdag 16 januari.
Steg 2: Skicka in din portfolio till Arkitekthögskolan. Information om hur ansökan går till finns på www.umu.se/arkitekthogskolan/utbildning/program/masterprogrammet-i-arkitektur-och-stadsbyggnad/arbetsprov.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)