"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Coalition Umeå for Life Science (CU4LS) Kick-off

fre
22
okt
Tid Fredag 22 oktober, 2021 kl. 15:00 - 16:30
Plats Rotundan och online

Life science-forskning i Umeå är mångsidig, tvärvetenskaplig och bedrivs på en hög vetenskaplig nivå. Coalition Umeå for Life Science (CU4LS) syftar till att lyfta fram styrkorna och mångfalden hos de livsvetenskapliga verksamheter som bedrivs i Umeå.

Dessa omfattar forskning från molekyler till människa, från mikroorganismer till ekosystem, från teoretiska metoder till experimentell vetenskap och klinisk forskning samt utveckling av nya tillämpningar. Drygt tjugo forskningscentra/enheter och infrastrukturer från Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) och Norrlands universitetssjukhus har redan anslutit sig till koalitionen.

CU4LS inbjuder alla som är intresserade av Life Science till ett CU4LS kick-off evenemang som äger rum i Rotundan (Universum) fredagen den 22 oktober kl. 15.00-16.30.

Förutom information om initiativet och korta presentationer från några CU4LS representanter blir det medverkan av Jenni Nordborg som är nationell Life Science-samordnare vid Regeringskansliet och av Jennie Ekbeck som är VD för Umeå Biotech Incubator.

Det kommer även att vara möjligt att följa evenemanget online. Registrering (senast 20 oktober, 16:00) krävs.

Är du intresserad av att lära dig mer om CU4LS och få information om verksamheter inom Umeå´s forskningsmiljö för Life Science? Besök gärna den nyligen lanserade CU4LS -hemsidan:

https://www.umu.se/en/research/groups/cu4ls/

Här kan du hitta programmet till kick-off (på engelska)

Registrera dig till kick-off här

Kom, lyssna och mingla med oss eller följ kick-off-evenemanget online! Sista anmälningsdag är 20 oktober 2021 klockan 16:00.
Kontakt:

Om du har några frågor angående programmet, vänligen kontakta Anna Shevtsova, KBC Communications Office, info.kbc@umu.se

Om du har frågor om registrering, vänligen kontakta Jesslyn Rose, Umeå Congress jesslyn@umea-congress.se, +46 (0) 90-70 60 33

Arrangör: KBC
Evenemangstyp: Övrigt
Kontaktperson
Stefan Björklund
Läs om Stefan Björklund
Kontaktperson
Bernt Eric Uhlin
Läs om Bernt Eric Uhlin
Kontaktperson
Fredrik Almqvist
Läs om Fredrik Almqvist