"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

CAID - Avancerad nivå, steg 2

  • Antal högskolepoäng 4,5 hp

Om kursen

Kursens allmänna mål är att förbereda för självständigt arbete med olika CAID-verktyg (Computer Aided Industrial Design). Studenterna kommer att utföra en mängd olika praktiska övningar och lära sig att skapa avancerade modeller med avseende på både arbetsflödeseffektivitet, kvantitativa och kvalitativa krav från specifika modelleringsuppgifter. Inkluderat är också instruktionen på hur man digitalt skannar fysiska objekt för att kunna använda dem som referens och att vidarebearbeta och förfina formen i specialiserad programvara. Studenterna tränas i presentationsmetoder inklusive 'virtual reality', animering och realtidsvisualisering. Kunskap om att skapa och exportera CAID-filer för fysisk modellering och snabb prototyping behandlas också under kursen.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktpersoner för kursen är:
Designhögskolan, Utbytesstudier, internationell kontaktperson