"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Hållbar livsmedelsförsörjning

  • Antal högskolepoäng 2 hp
  • Nivå Grundnivå fortsättningskurs
  • Studieform Distans
  • Starttid Vårtermin 2026

Om kursen

Kursen behandlar växt- och djurproduktion utifrån en global hållbar näringsförsörjning och vilka konsekvenser detta kan få för konsumtion och säkerhet av livsmedel. Tillämpning sker genom att analysera vetenskapliga artiklar vid ett seminarium.

Är du yrkesverksam inom området men saknar formell behörighet? Då är du välkommen att söka in via reell kompetens.

Anmälan och behörighet

Hållbar livsmedelsförsörjning, 2 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Vårtermin 2026 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

19 februari 2026

Slutar

2 mars 2026

Studieort

Ortsoberoende

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 100%, Distans

Antal obligatoriska träffar

Inga obligatoriska träffar

Behörighetskrav

Univ: 60 hp inom miljövetenskap, miljö- och hälsoskydd, biologi, nutrition eller kostvetenskap.

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 5 077 kr. Total studieavgift: 5 077 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-59308

Anmälan

Du kan inte anmäla dig ännu. Anmälan öppnar 15 september 2025 klockan 09:00. Sista anmälningsdag är den 15 oktober 2025.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Caroline Blomquist