Forskning på Navy SEAL:s träningsprogram lockade åhörare

Seminarium med professor Amy Fraher från Southampton Business School, UK

Nominera till Handelshögskolans pedagogiska pris 2019
Publicerad: 21 mar, 2019

Anställda och studenter vid Handelshögskolan (vid program eller kurs) inbjuds att lämna nomineringar.

Handelshögskolan - summering av året 2018
Publicerad: 13 mar, 2019

Summering av Handelshögskolans verksamhet inom utbildning, forskning och samverkan för 2018.

Handelshögskolans Innovation Camp 2019
Publicerad: 05 mar, 2019

Lägret genomförs i samarbete med MacGregor och Umeå Energi för studenterna i kursen Innovation Management.

Bortfall i studier av den åldrande hjärnan – lösning i sikte
Publicerad: 18 feb, 2019

Tetiana Gorbach har i sin avhandling även identifierat faktorer med samband till försämrat minne hos äldre.

Internationellt designpris till alumn
Publicerad: 14 feb, 2019

Good Design Award har tilldelats Atlasbalans där Handelshögskolans alumn Hans Bohlin är VD och grundare.

Fyra forskare om klimathotet
Publicerad: 14 feb, 2019

Lyssna på fyra föreläsningar om klimathotet och därefter även lyssna – och delta! – i en paneldebatt.

Alumn från Handelshögskolan får internationellt toppjobb
Publicerad: 12 feb, 2019

Hanna Lennartsson, alumn från Service Managementprogrammet (2007) blir ny marknadsansvarig för BRP i Sverige.

Internationell utmärkelse till Handelshögskolans alumn
Publicerad: 05 feb, 2019

Helena Helmersson, Chief Operating Officer på H&M Group har fått utmärkelsen ”Influential Leaders” av AACSB.

Handelshögskolan nominerad till SDG Action Award
Publicerad: 01 feb, 2019

Handelshögskolans kampanj #17goals17weeks har nominerats till SDG Action Award.

Handelshögskolans alumnträff
Publicerad: 01 feb, 2019

För sjätte året i rad ordnades en alumnträff i anslutning till Västerbottensdagarna på Grand Hôtel.

Handelshögskolans rektor överlämnar pris
Publicerad: 28 jan, 2019

Handelshögskolan har även i år haft förmånen att dela ut priset Årets hållbara lösning på Umeå Handelsgala.

Bilfritt på försök i Umeå
Publicerad: 23 jan, 2019

Forskare vid Handelshögskolan har gjort en studie på tio hushåll som under tre månader levt bilfritt.

Brainstorming om ”Space Digital Economy Innovation Center"
Publicerad: 15 jan, 2019

Välkommen till regionens första brainstorming session om "Space Digital Economy Innovation Center"!

Föreläsningar av Corinna Cortés, Head of Google Research
Publicerad: 14 jan, 2019

Corinna Cortés, Head of Google Research, kommer att vara en huvudtalarna på årets Vinterkonferens i statistik.