Bortfall i studier av den åldrande hjärnan – lösning i sikte
Publicerad: 18 feb, 2019

Tetiana Gorbach har i sin avhandling även identifierat faktorer med samband till försämrat minne hos äldre.

Internationellt designpris till alumn
Publicerad: 14 feb, 2019

Good Design Award har tilldelats Atlasbalans där Handelshögskolans alumn Hans Bohlin är VD och grundare.

Fyra forskare om klimathotet
Publicerad: 14 feb, 2019

Lyssna på fyra föreläsningar om klimathotet och därefter även lyssna – och delta! – i en paneldebatt.

Alumn från Handelshögskolan får internationellt toppjobb
Publicerad: 12 feb, 2019

Hanna Lennartsson, alumn från Service Managementprogrammet (2007) blir ny marknadsansvarig för BRP i Sverige.

Internationell utmärkelse till Handelshögskolans alumn
Publicerad: 05 feb, 2019

Helena Helmersson, Chief Operating Officer på H&M Group har fått utmärkelsen ”Influential Leaders” av AACSB.

Handelshögskolan nominerad till SDG Action Award
Publicerad: 01 feb, 2019

Handelshögskolans kampanj #17goals17weeks har nominerats till SDG Action Award.

Handelshögskolans alumnträff
Publicerad: 01 feb, 2019

För sjätte året i rad ordnades en alumnträff i anslutning till Västerbottensdagarna på Grand Hôtel.

Handelshögskolans rektor överlämnar pris
Publicerad: 28 jan, 2019

Handelshögskolan har även i år haft förmånen att dela ut priset Årets hållbara lösning på Umeå Handelsgala.

Bilfritt på försök i Umeå
Publicerad: 23 jan, 2019

Forskare vid Handelshögskolan har gjort en studie på tio hushåll som under tre månader levt bilfritt.

Brainstorming om ”Space Digital Economy Innovation Center"
Publicerad: 15 jan, 2019

Välkommen till regionens första brainstorming session om "Space Digital Economy Innovation Center"!

Föreläsningar av Corinna Cortés, Head of Google Research
Publicerad: 14 jan, 2019

Corinna Cortés, Head of Google Research, kommer att vara en huvudtalarna på årets Vinterkonferens i statistik.

Handelshögskolan en del av SDSN
Publicerad: 08 jan, 2019

Ytterligare en bekräftelse på att Handelshögskolans hållbarhetsarbete håller hög standard.

Stipendier från Jan Wallander och Tom Hedelius stiftelse
Publicerad: 05 dec, 2018

Irina Alexeyeva och Tatbeeq Raza Ullah mottagare av stipendier.

Studenters förslag på lösningar för att uppnå FN:s hållbarhetsmål
Publicerad: 27 nov, 2018

Idéutställning i Lindellhallen – kursen Socialt och ekologiskt entreprenörskap presenterar sina projekt.

Handelshögskolan på SACO studentmässa i Stockholm
Publicerad: 22 nov, 2018

Den 28-30 november finns Handelshögskolan representerad på SACO studentmässa i Stockholm.