Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 3 april 2020)

Låsta lokaler med anledning av covid-19
Publicerad: 17 mar, 2020

Universitetet stänger sina lokaler, med vissa undantag, för studenter och besökare tills vidare.

Universitetet övergår till att undervisa på distans
Publicerad: 17 mar, 2020

Umeå universitet följer regeringens rekommendation att övergå till distansundervisning.

Internationellt designpris till alumn
Publicerad: 17 feb, 2020

Två German Design Award till Atlasbalans.

Handelshögskolans PRME-rapport 2020
Publicerad: 17 feb, 2020

Rapport om hur Handelshögskolans hållbarhetsarbete utvecklats under de senaste två åren.

Efterlysning antologikapitel om social innovation
Publicerad: 13 feb, 2020

För att ge en aktuell överblick av forskningen om social innovation efterlyses kapitel till en antologi.

Alumn blir ny vd för Inter Ikea
Publicerad: 11 feb, 2020

Jon Abrahamsson Ring, alumn vid Handelshögskolan, blir vd för bolaget som äger varumärket.

Alumn från Handelshögskolan ny VD för H&M
Publicerad: 30 jan, 2020

Helena Helmersson, alumn från Handelshögskolan vid Umeå universitet, blir ny vd för H&M.

Handelshögskolans alumnträff på Grand Hôtel
Publicerad: 28 jan, 2020

Årets alumnträff på Grand Hôtel i anslutning till Västerbottensveckorna gick av stapeln den 27:e januari.

Svårare för Försvarsmakten att rekrytera i goda ekonomiska tider
Publicerad: 21 jan, 2020

Peter Bäckström, Handelshögskolan vid Umeå universitet, presenterar en studie av Försvarsmaktens rekrytering.

Ny metod för rättvisa jämförelser av provtagare
Publicerad: 13 jan, 2020

Bakgrundsinformation om provtagare kan användas för rättvisa jämförelser vid kunskapsprov visar ny avhandling.

Regionala entreprenörer imponerar i idétävling
Publicerad: 17 dec, 2019

En av de fem vinnarna i Norrland kom från Handelshögskolan vid Umeå universitet.

Samverkan för forskningen framåt
Publicerad: 05 dec, 2019

Företagsforskarskolans tredje stora workshop hade samverkansfrågor i fokus.

Handelshögskolan på mässa i Hamburg
Publicerad: 03 dec, 2019

Den 6 December finns Handelshögskolan på plats vid studentrekryteringsmässan MASTER AND MORE i Hamburg.

Handelshögskolan på SACO studentmässa i Stockholm
Publicerad: 26 nov, 2019

Den 27-29 november finns Handelshögskolan representerad på SACO studentmässa i Stockholm.

11,5 miljoner till samhällsvetenskaplig och humanistisk forskning
Publicerad: 21 nov, 2019

Formas tilldelar medel till tre forskare inom samhällsvetenskap och en forskare inom humanistisk vetenskap.