Huvudmenyn dold.

Alumnträff i Stockholm
Publicerad: 23 maj, 2022

Den 10 maj kunde vi återigen arrangera vår årliga alumnträff i Stockholm. Temat var "Change Management".

Handelshögskolans vetenskapliga priser 2022
Publicerad: 23 maj, 2022

Pristagare är Gabriel Wallin i statistik, Elin Nilsson i företagsekonomi och Fei Xu i nationalekonomi.

Siemens Financial Services Uppsatsstipendium i Finans
Publicerad: 18 maj, 2022

Priset tilldelas Patric Beijer och Moa Pålsson, Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

”Här tänks det stora tankar”
Publicerad: 18 maj, 2022

Den 18 maj besökte utbildningsminister Anna Ekström Umeå universitet för att träffa universitetsledningen.

Nordeas uppsatspris inom mångfald och inkludering
Publicerad: 17 maj, 2022

Priset tilldelas Hedda Dahlström och Frederik Lund-Petersen, Handelshögskolan vid Umeå universitet.

Handelshögskolans PRME-rapport 2022
Publicerad: 10 maj, 2022

Rapport om hur Handelshögskolans hållbarhetsarbete utvecklats under de senaste två åren.

RiseBs uppsatspris 2022
Publicerad: 04 maj, 2022

RiseBs uppsatspris tilldelas studenter vid Södertörns högskola och Handelshögskolan i Stockholm.

Handelshögskolans pedagogiska pris 2022
Publicerad: 29 apr, 2022

Universitetslektor Lina Schelin tilldelas Handelshögskolans pedagogiska pris 2022.

Ny ordförande och ny ledamot i Handelshögskolans styrelse
Publicerad: 29 apr, 2022

Louise Ring har tillträtt som ny styrelseordförande i Handelshögskolans styrelse.

Nominera till Handelshögskolans pedagogiska pris 2022
Publicerad: 05 apr, 2022

Nu kan du nominera till Handelshögskolans pedagogiska pris. Både studenter och anställda kan nominera.

Pris för bästa artikel 2021 i tidskriften Accounting in Europe
Publicerad: 28 feb, 2022

Peter Frii, Handelshögskolan, och Mattias Hamberg, Stavanger University, har erhållit pris för bästa artikel.

Satsning på hållbar innovationskraft i norra Sverige
Publicerad: 15 feb, 2022

Handelshögskolan i samarbete med RISE, Polarbröd, Holmen Skog och den kreativa näringen i norra Sverige.

Positiv branschpåverkan ger internationell utmärkelse till alumn från Handelshögskolan
Publicerad: 01 feb, 2022

Kerstin Cooley, Managing Partner på Brightly Ventures, har fått utmärkelsen ”Influential Leaders” av AACSB.

SNS Konjunkturrådsrapport 2022
Publicerad: 20 jan, 2022

Ny SNS-rapport om Offentlig upphandling skriven av bland annat av Sofia Lundberg, professor i nationalekonomi.

Första omgången logistik-certifierade studenter
Publicerad: 16 dec, 2021

Handelshögskolan är enda lärosätet i Sverige med förmånen att logistikcertifiera utifrån ELA:s standard.