"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Medarbetare vid Oftalmiatrik

Anställda medarbetare

Anders Behndig
Telefon
090-786 78 48

Jag är professor i Oftalmiatrik och undervisar på läkarprogrammet, forskar om keratokonus samt på data från Nationella Kataraktregistret.

Anneli Fredriksson
Berit Byström

Jag är ögonläkare med forskning som fokuserar på hornhinnan, ur ett genetiskt och molekylärt perspektiv samt i populationsstudier via registerforskning.

Birgitta Bäcklund

Ekonomiadministratör vid Klinisk vetenskap inom ämnena Psykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri, Obstetrik och gynekologi, Oftalmiatrik, Öron-, näs- och halssjukdomar, Professionell utveckling och UGL.

 

Christina Lindén

Jag är professor i Oftalmiatrik och ämnets företrädare vid Institutionen för klinisk vetenskap.  Min forskning och kliniska verksamhet fokuserar på glaukom.

Fatima Pedrosa-Domellöf
Telefon
090-785 13 52

Jag är professor i ögonsjukdomar och forskar främst på ögonmusklerna och hornhinnesjukdomen aniridi. Forskning är min passion och orsaken till att jag kom till Sverige från Portugal för 30 år sen.

Gauti Johannesson
Telefon
070-220 07 98

Jag forskar om orsakerna till glaukom och att kartlägga hur vanlig den är. Målet är hitta en effektiv neuroprotektiv behandling som kan skydda synnerven från högt tryck.

Helena Harding
Telefon
090-786 72 87

Jag är administrativ chef vid Institutionen för klinisk vetenskap och har ett övergripande ansvar för den administrativa verksamheten. 

Inger Westborg
Maud Normark
Telefon
090-786 72 93

Studieadministratör på logopedprogrammet och i ämnet Barn- och ungdomspsykiatri.
Administratör forskarutbildning för fem ämnen vid insitutionen för klinisk vetenskap.

Sofie Elving
Tomas Jacobsson
Telefon
090-786 91 95
Senast uppdaterad: 2019-10-04